Следвайте Гласове в ТелеграмВоенният министър Тодор Тагарев да поеме отговорност за

...
Следвайте Гласове в ТелеграмВоенният министър Тодор Тагарев да поеме отговорност за
Коментари Харесай

Пеевски: Министър Тагарев бъдете мъж и не се крийте зад съветници, поемете отговорност

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Военният министър Тодор Тагарев да поеме отговорност за гафа с непоканените депутати на водосвета за Йордановден - това изиска шефът на групата на Движение за права и свободи в Народното събрание Делян Пеевски.

" Министър Тагарев, отговорността постоянно е персонална. Не се крийте зад съветници и специалисти! Поемете отговорност за гафа. Предишният път съветникът ви подаде оставка поради абсурда в “Пирогов ”, само че откакто го крихте дни наред. Сега някакъв почтен специалист подава оставка, поради гафа с Народното събрание ", споделя Пеевски в своя позиция, публикувана от пресцентъра на Движение за права и свободи.

" Министър Тагарев, бъдете мъж, поемете отговорност ", приключва депутатът писмото си.

По-рано през днешния ден ръководителят на Народното събрание Росен Желязков разяснява, че е имало гаф - единствено той и заместниците му са били поканени на тържествената гала в събота. Нямало е обаче предложения за шефовете на парламентарните групи, нито за самите депутати.

Бях осведомен, че на Богоявление не е имало депутати и ръководители на ПГ, допускам, че става въпрос за някакво недовиждане, разяснява Росен Желязков от Виетнам, където е на публична аудиенция. Все отново и Богоявление, като християнски празник, и Йордановден, би трябвало да сплотяват всички, тъй като това са общи празници, разяснява Желязков. И описа, че до момента в Народно събрание не е имало казус да не са поканени всички народни представители. Желязков съобщи, че ще потърси пояснение от военното министерство.

По-късно от ведомството показаха пред БНР, че протоколът е спазен и не е променян от над 20 години. Впоследствие обаче оповестиха, че специалист в министерството е признал за пропуща си пред началниците и е подал оставка.

Инфо: " 24 часа "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР